Plans

Op dit moment verwachten wij geen pups. 

Onze eigen mopshonden hebben allemaal de uithoudingstest ondergaan en hun patella’s (knieeschijf) zijn gecontroleerd. Deze uithoudingstest wordt momenteel alleen via Commedia uitgevoerd en is een manier om te meten hoe het is gesteld met de ademhaling van onze mopshonden. De ademhaling en ook o.a. hartslag wordt beoordeeld voor en na inspanning. Door het lopen van deze test hopen wij goede stappen te zetten en te laten zien dat de ouderdieren een goede ademhaling hebben.

Voor meer informatie: https://www.commedia-mopshond.nl/mopshond/uitleg-uithoudingstest

Uiteraard bent u vrij om ons een berichtje te sturen voor meer informatie over de te verwachten nestjes. Stuur een e-mail naar toetpugs@live.nl

Herplaatsing:

Heel soms komt het voor dat een mopshond een nieuw huisje zoekt. Vaak om verschillende redenen. Het kan gaan om zowel jonge mopsen als oudere mopsen. Als een door ons gefokte mopshond niet meer bij zijn baasje kan blijven dan zoeken wij – als dat nodig is – een nieuw plekje voor hem of haar. Als u een oudere mopshond zoekt (dus geen pup) dan kunt u deze pagina van tijd tot tijd bezoeken. Op deze pagina staan – als ze er zijn – de mopshonden die herplaatst moeten worden. U kunt ons uiteraard ook een berichtje sturen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden zodra wij voor een volwassen mopshond een gouden mandje zoeken.

Informatie: 

Wij fokken onder het reglement van Commedia, de ouders voldoen aan de voorwaarden gesteld onder deze reglementen. Voor meer informatie over deze regels KLIK HIER. Alle pups krijgen een stamboom van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland en worden voorzien van een chip. Ze worden verkocht met een koopcontract.

Pups worden ingeënt en ontwormd en zijn voorzien van een Europees paspoort. Ze groeien op in de woonkamer tussen onze andere honden en zullen goed gesocialiseerd worden. Ze blijven minimaal 9 weken bij ons wonen. Als de pup opgehaald wordt krijgt deze het volgende mee: Speeltje met nestgeur, koopovereenkomst, puppakket (met het merkvoer wat de pup kent), NHSB stamboom, DNA afstammingscertificaat en Europees paspoort (entboekje).